GA JIJ OOK LEKKER

          AAN DE GANG MET

          ONZE COCOS?

EENMAAL GEPROEFD,IS VERKOCHT!

Madame Cocos bakt al jaren de allerlekkerste cocosballen. Eenmaal geproefd, is verkocht.

Uit de keuken van Madame Cocos komen de meest waanzinnige smaken. Dat is mooi meegenomen voor jou.. en lekker voor je klanten!

FLEXIBELE
ONDERNEMER
GEZOCHT

 

Madame Cocos produceert en verkoopt raw pastry van cocos in vele uitzonderlijke smaken. De Wederverkoper van Madame Cocos verkoopt afgebakken cocosballen in een eigen winkel, markten, festivals, pop-up stores en/of winkelcentra. Madame Cocos is altijd in ontwikkeling en presenteert ieder seizoen een eigen smaak. Naast de verkoop door de Wederverkoper, verkoopt Madame Cocos de raw pastry ook aan de horeca en retail.

                  SCHEP,

                  BAK EN

                  SERVEER!

Als Wederverkoper verkoop je afgebakken cocosballs op locaties die jijzelf bepaald. De handelingen zijn heel eenvoudig. Je schept de bal met een ijsschep uit de kant en klare raw pastry, legt deze op bakpapier en de oven doet verder zijn werk. Tijdens het afbakken verras je de klanten al met een aangename zachte zoete

geur van de cocosballs en bij een mooie bruine kleur haal je ze uit de oven, even laten afkoelen en serveer je de cocosballs aan je klanten. Met de smaken van de cocosballs heeft Madame Cocos ook rekening gehouden met varianten in Vegan stijl en glutenvrij. Kortom, iedereen houdt van de Madame Cocosballs.

FLEXIBELE UREN

Als Wederverkoper bepaal jijzelf waar je de cocosballs verkoopt maar ook hoeveel uren jij wilt werken. Het hoofdkantoor van Madame Cocos ondersteunt je onder andere door een overzicht van evenementen, markten en andere mogelijkheden waar jij de cocosballs wil verkopen.

ONDERSTEUNING
HOOFDKANTOOR

ONDERSTEUNING
HOOFDKANTOOR

Madame Cocos heeft een basis aan promotiemateriaal, werkkleding en marktmateriaal die uitermate geschikt zijn voor een fantastische uitstraling. Net als de smaak van de cocosball streeft Madame Cocos ook naar kwaliteit in de uitstraling. Gewoon omdat kwaliteit verkoopt.

DE VOORDELEN VAN

DE WEDERVERKOPER

Al was je nog niet overtuigd, dan wordt je dat nu wel. Hieronder alle voordelen op een rij waarom jij Wederverkoper wilt worden van Madame Cocos.

• LAGE OPSTARTKOSTEN

• SPECIALE AANTREKKELIJKE INKOOPPRIJS RAW PASTRY

• DE COCOSBALLS VERKOPEN ZICHTZELF DOOR DE HEERLIJKE GEUR, MOOIE UITSTRALING EN VERSHEID VAN HET PRODUCT.

• JE DEELT JOUW EIGEN TIJD IN

• BEPAALT ZELF EEN LOCATIE OF MEERDERE LOCATIES

• GOEDE ONDERSTEUNING VANUIT HET HOOFDKANTOOR

• JE KUNT HET OOK NAAST JE VASTE BAAN UITVOEREN

BEN JIJ DE ONDERNEMER DIE WIJ ZOEKEN?

Wil jij Madame Cocos vertegenwoordigen, genieten van enthousiaste klanten en dit gewilde product verkopen op basis van een eigen flexibele planning? Als Wederverkoper start je met lage instapkosten welke je op korte termijn al terug kunt verdienen. Voor meer informatie komen we graag met jou in gesprek waar we de mogelijkheden uitgebreid bespreken.

OPENINGSTIJDEN:

ma/di/do/vr:  

08:00 - 17:00

wo:  

Gesloten

BEL ONS

+31(0)229 745 225

EMAIL

info@madamecocos.nl