MAAK KENNIS  

MET MADAME COCOS

  MAAK KENNIS  

  MET MADAME COCOS  

MAAK KENNIS

MET MADAME COCOS

WIE IS
MADAME COCOS
 

ONTMOET
MADAME COCOS

Sommige beweren dat de Cocosballen zo’n beetje zijn uitgevonden door Madame Cocos. Haar passie voor bakken en liefde voor cocos vormen samen de basis voor een aantal heerlijke recepten. Je herkent dé echte ‘cocosballs’ aan de unieke smaak, ze zijn perfect van vorm, krakend krokant en super vers. Want vers zijn ze het allerlekkerste. Dat is de reden waarom Madame Cocos haar uiterste best doet om de vers gescoopt en gebakken cocosballs bij haar publiek te krijgen.

Daarom kom je haar tegen op festivals en evenementen, maar ook bij horeca ondernemingen en andere zaken bij jou in de buurt. Voor de thuisbakker is zij ook online te vinden. Daar waar mensen en gezelligheid zijn, is Madame Cocos te vinden. De befaamde cocosballs hebben inmiddels fans over de hele wereld. Iedereen kan een perfecte Madame Cocos bal maken. Na het scoopen gaan de verse ballen cocosdeeg de oven in. Daar ontstaat de magie. De ruimte vult zich met een ‘warmzoete’ geur. Eenmaal krokant en goudbruin uit de oven, blijkt de binnenkant o zó zacht en smeuïg.

GENIETEN MET MADAME COCOS VOOR IEDEREEN

MADAME COCOS DENKT AAN IEDEREEN

Madame Cocos heeft voor ieder wat wils, diverse soorten met elke een unieke smaaksensatie. Alle smaken zijn glutenvrij en dat is goed nieuws, maar Madame Cocos staat niet stil. Ze blijft bestaande smaken verfijnen en nieuwe smaken ontdekken. Zo zijn er nu al 2 Vegan recepten uitgebracht en is er een recept in de maak.

ZONDER
GLUTEN

ZONDER
GLUTEN

Wist je dat al onze cocosdeeg glutenvrij is?

100%
VEGAN

100%
VEGAN

Heb jij onze vegan smaken al geproefd? Verkrijgbaar in Naturel en Lemongrass. Een nieuwe smaak is ontwikkeling. Volg onze sociale media!

WAT MAAKT MADAME COCOS ZO SPECIAAL?

WAT MAAKT MADAME COCOS ZO SPECIAAL?

HEERLIJK VERS

HEERLIJK VERS

Vers deeg, perfect gescoopt, goudbruin gebakken warm geserveerd. Dé ideale omstandigheden voor de ultime Madame Cocos ervaring.

SAMEN
GENIETEN

SAMEN GENIETEN

De Madame Cocosball smaakt nog lekkerder als je er samen van geniet. Met bijvoorbeeld je knappe dochter, gezellige buurman, steunende collega, beste vriend(in), suiker oom, lieve oma of jouw nieuwe hot date.

THUIS
AFBAKKEN

THUIS BAKKEN

Thuis genieten van de gezelligheid in de keuken, de warmzoete geur en dan samen op de bank puur genieten van de zelf afgebakken cocosball. Wat wil je nog meer?

FOLLOW
MADAME COCOS
 

FOLLOW
MADAME COCOS